Legyen saját pályázati tanácsadója

Levesszük a terhet!
Nem kell naprakésznek lennie a pályázati hírekkel kapcsolatban. Ez a mi feladatunk! Leveszünk minden terhet a válláról, hogy ne kelljen felesleges információkkal foglalkoznia, ugyanakkor biztosítjuk, hogy a releváns információk eljussanak Önhöz.

Levesszük a terhet

Új pályázati kiírások folyamatosan kerülnek közzétételre, a dokumentációk rendszeres módosítása mellett. Ezért kihívást jelenthet azon lehetőségek szűrése, amelyek közvetlenül szolgálják az Ön specifikus fejlesztési és bővítési céljait. Fontos, hogy olyan pályázatot válasszon, amely leginkább megfelel az Ön igényeinek és elősegíti az Ön projektjeinek sikerét.

Személyre szabott értesítések

Csak az Ön igényeinek megfelelő pályázatokról értesítjük.

Előminősítés

Csak azok a pályázatok lesznek elküldve, melyekken megfelel a követelményeknek.

Mit kapok az előfizetésért cserébe?

Pályázatfigyelés

Figyeljük az új pályázati felhívások megjelenését és releváns esetben tájékoztatjuk Önt róla.

Projektötlet(ek) kidolgozása

Átbeszéljük Önnel fejlesztési céljait és azokat röviden kidolgozva aktuális pályázati kiírásokat keresünk Önnek.

Pályázati lehetőség esetén jogosultsági vizsgálat elvégzése

Releváns pályázati felhívás esetén elvégezzük vállalkozása jogosultsági vizsgálatát, így felesleges előkészületek és előfinanszírozás nélkül tudhatja meg adott pályázati felhíváson való indulásának esélyeit.

Pályázatírás

Az Ön elképzelésének és a jogosultsági vizsgálatnak is megfelelt pályázati ötlete alapján elkészítjük a benyújtandó támogatási kérelmét.

Pályázati hiánypótlás elkészítése

A támogatási kérelemére érkezett esetleges hiánypótlási felszólítására a választ elkészítjük és  a Közreműködő Hatóság felé benyújtjuk.

Horizontális célrendszernek való megfelelés támogatása

Vállalkozását alkalmassá tesszük arra, hogy az EU fejlesztéspolitikájának megfelelő know-how-al rendelkezzen. Ennek keretében javaslatokat teszünk koncepciók kidolgozására, bizonyos képzéseken való részvételre, illetve képzéssel megszerezhető jogosítványok megszerzésére.

Zöld és digitális átállás támogatása

A közelgő ESG korszak előfutáraként vállalkozását a fenntartható gazdasági működés elveinek teljesítésére is felkészítjük.

Sikeres pályázat esetén a projekt megvalósítás idejére csak a fizetendő havi díj összege emelkedik meg, melynek havi maximuma 25.000,-Ft.

Továbbá amennyiben kompetenciánkba tartozik, a pályázatokhoz szükséges tervek, koncepciók kidolgozására árajánlatot teszünk, illetve elkészítésüket megrendelés esetén mi is vállaljuk).

Mivel mindenkinek a saját ideje a legdrágább, ezért a kapcsolattartás elsődleges formája az email és telefonhívás, illetve online megbeszélés (Teams, Zoom). Szükség esetén természetesen személyes találkozásra is van lehetőség.

Kérdése van?

Keressen minket elérhetőségeinken

Cím

6763 Szatymaz, Jókai u. 86.

Telefon

+36 20 545 8687

Scroll to Top